#

У Білій Церкві поліція розслідує повідомлення про забруднення річки

17.11.2023 13:40
У Білій Церкві поліція розслідує повідомлення про забруднення річки
Фото з місця події

У Білій Церкві поліцейські розпочали розслідування стосовно повідомлення від небайдужих мешканців міста про невідомі викиди у річку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис телеграм-каналу "Біла Церква  - БЕЗ ТАБУ".

До поліції на спецлінію "102" звернулась мешканка Білої Церкви, яка повідомила про те, що по вулиці Зінченка до річки скидають невідому речовину. Також заявниця додала, що через викиди вода забарвлена червоним кольором.

Слідчі оглянули та зафіксували на поверхні ґрунту дійсно залишки забарвленої червоної рідини. Крім цього, правоохоронці з’ясували причини її витоку. Для визначення складу рідини призначили відповідні експертизи. Остаточні результати будуть після проведення експертиз.

Слідчі Білоцерківського управління поліції Київщини розпочали розслідування за фактом забруднення або псування земель [ч.1 ст.239 ККУ].

Нагадаємо, що 15 листопада у виставковій залі бібліотеки-філії №5 міста Білої Церкви відбулося відкриття виставки "Полк Азов – Янголи Маріуполя", присвяченої героїчному подвигу бійців окремого загону спеціального призначення Національної Гвардії України "АЗОВ".

Читати "Моя Київщина" у Facebook