#

У Білій Церкві продали збиткове комунальне приміщення після п'яти років обговорень (ФОТО)

17.04.2021 14:30
У Білій Церкві продали збиткове комунальне приміщення після п'яти років обговорень (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що нежитлове приміщення на вулиці Леваневського, 55 у Білій Церкві, яке пустувало понад рік, нарешті продали на аукціоні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Білоцерківської міської територіальної громади.

Нежитлове комунальне приміщення мало необхідність у капітальному ремонті та було забезпечене лише електроенергією (без водопостачання та водовідведення). Тому його вирішили виставили на аукціон у системі "ProZorro.Продажі".

Повідомляють, що ціна приміщення була піднята за час аукціону з 503 337 грн до 1 261 000 грн. Таким чином, ціна за квадратний метр площі сягнула понад 25 000 грн.

У пресслужбі пишуть, що тепер збиткове приміщення, що потребувало значних капіталовкладень з міського бюджету, натомість дало можливість поповнити місцевий бюджет на суму понад мільйон гривень.

Проте місцевий житель Павло Лаврусь повідомив, що п’ять років тому Олег Турій як представник Білої Церкви підписував меморандум щодо електронних аукціонів:

П’ять років надавалися пропозиції по імплементації, але ні міський голова, ні його заступники, ні депутати ніяк не хотіли зробити це, і от дочекалися поки на державному рівні не сказали – треба. Думаю Олександр Лємєнов, Гліб Канєвський пам'ятають про це. Ех... стільки часу втрачено, скільки грошей для громади не зароблено, а так бачите яка хороша штука виявилася.

Нагадаємо, що у місті Біла Церква, попри рішення депутатського корпусу не можуть закрити місцеві наливайки, які отруюють життя містян.

Читати "Моя Київщина" у Telegram