#

У Білій Церкві пройшов форум бізнесу "Економіка, яку не зупинити"

28.09.2023 20:00
У Білій Церкві пройшов форум бізнесу "Економіка, яку не зупинити"
Фото з місця події

Сьогодні, 28 вересня, у Білій Церкві пройшов форум бізнесу "Економіка, яку не зупинити", де обговорили інструменти для підтримки стійкості та розвитку незламного бізнесу в сучасних складних умовах та побудови партнерських відносин між владою та бізнесом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

У бізнес-форумі взяли участь Перша віцепрем’єр-міністерка України – Міністерка економіки Юлія Свириденко, начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, представники комітетів ВРУ, Міністерства економіки України, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства освіти і науки України, а також понад 200 представники місцевого самоврядування та українського бізнесу.

У межах заходу були передбачені дві основні дискусійні панелі:

  • "Перспективи швидкого відновлення економіки завдяки незламному бізнесу під час війни";
  • "Компанії майбутнього – інноваційний потенціал та розвиток технологій під час війни". 

А головна мета бізнес-форуму - підтримка стійкості та розвитку незламного бізнесу в сучасних складних умовах, що сприятиме побудові партнерських відносин між владою та бізнесом. Серед питань які обговорили учасники форуму – залучення бізнесу до відбудови, підтримка інвесторів та перевага регіонів у вищевказаних напрямках. Окрім цього, делегати форуму обговорили питання щодо застосування штучного інтелекту для бізнесу, залучення фінансів і кредитів.

Нагадаємо, що оголошено прийом документів на присудження молодіжної літературно-мистецької премії імені М.С. Вінграновського Білоцерківської міської територіальної громади за 2023 рік.

Читати "Моя Київщина" у Facebook