#

У Білій Церкві провели традиційний велопробіг (ФОТО)

25.07.2020 20:50
У Білій Церкві провели традиційний велопробіг (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 25 липня, у Білій Церкві відбувся традиційний велопробіг "ВелоБеЦик-2020", у якому взяли участь любителі двоколісних без вікових обмежень

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", захід проходить уже втретє, а організаторами велопробігу виступила молодіжна громадська організація "Об’єднання регіонального розвитку" та громадський активіст Ігор Коча.

Заходи безпеки та супровід велосипедистів забезпечував батальйон патрульної поліції Білої Церкви, зокрема з метою пропагування здорового способу життя у велопробізі взяв участь поліцейський велопатруль на чолі з заступником начальника БЦ ГУ НП у Київській області Олексієм Ковбасою.

До них долучилися депутат міської ради Геннадій Джегур, народний депутат України 8 скликання Хвича Мепарішвілі, депутат Фурсівської ОТГ Геннадій Придепчук.

Цьогоріч, на прохання учасників, було збільшено кількість локацій для старту. Вже традиційно перша колона велосипедистів розпочала рух від ТЦ "Епіцентр" до Національного дендропарку Олександрія, де до основної маси приєдналася друга колона. Разом учасники велопробігу вирушили до стадіону в мікрорайоні Гайок, де відбулось нагородження учасників велопробігу подарнками, а саме велоаксесуарами.

Нагадаємо, що заступник прокурора Київської області Роман Мазурик та начальник відділу прокуратури області Іван Колб перевірили умови проживання білоцерківських засуджених й виявили грубі порушення



Читати "Моя Київщина" у Facebook