#

У Білій Церкві п’яний водій мопеда намагався втекти від патрульних

27.07.2021 09:45
У Білій Церкві п’яний водій мопеда намагався втекти від патрульних
Фото з місця події

У суботу, 24 липня, у Білій Церкві нетверезий керманич намагався втекти від патрульних

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Патрульної поліції Білої Церкви.

В районі Олександрійського бульвару поліцейські звернули увагу на водія мопеда марки Honda, який рухався з порушенням ПДР.

Чоловікові подали сигнал про зупинку. Проте він не виконав законну вимогу та продовжував ігнорувати звуковий спецсигнал.

Патрульні зі взводу тактико-оперативного реагування (ТОР) зупинили транспортний засіб шляхом блокування. Під час спілкування з керманичем в останнього інспектори помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Результат огляду на стан сп'яніння: 0, 77 проміле алкоголю.

Окрім цього, під час поверхневої перевірки 40-річного чоловіка поліцейські виявили паперовий згорток з зеленою подрібленою речовиною рослинного походження.

На громадянина патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп'яніння) КУпАП, ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги поліцейського про зупинку транспортного засобу) КУпАП та ч. 2 ст. 126 (Керування ТЗ особою, яка не має права керування таким ТЗ) КУпАП.

Нагадаємо, що 23 та 24 липня в річках Красна Обухівського району та Рось, що в Білій Церкві, рибпатрульні виявили замор водних біоресурсів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: