#

У Білій Церкві п’яний водій вантажівки хотів за допомогою грошей вирішити свої проблеми

15.10.2020 14:20
У Білій Церкві п’яний водій вантажівки хотів за допомогою грошей вирішити свої проблеми
Фото з місця події

Учора, 14 жовтня, в місті Біла Церкві на Олександрійському бульварі водій вантажівки порушив вимоги дорожнього знаку "Проїзд вантажних ТЗ заборонено"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Faсebook.

Автомобіль Scania R420, що рухався з порушенням правил дорожнього руху, зупинили інспектори.иГромадянину повідомили, що відносно нього буде винесена постанова про адміністративну відповідальність. Після чого чоловік неодноразово пропонував неправомірну вигоду аби уникнути відповідальності. Інспектори неодноразово попереджали його про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, проте водій наполягав на своєму та залишив гроші в службовому авто.

На правопорушника патрульні винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення водіями транспортних засобів вимог дорожніх знаків)КУпАП.

Оскільки попередження про кримінальну відповідальність за надання хабаря службовій особі не подіяло, водія затримали та викликали слідчо-оперативну групу, аби належним чином зафіксувати факт.

Нагадаємо, що 12 жовтня в Білій Церкві патрульні затримали чоловіка, який погрожував пістолетом іншим людям. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: