#

У Білій Церкві росіянин вирішив поцупити автомобіль Opel (ФОТО)

15.03.2021 11:50
У Білій Церкві росіянин вирішив поцупити автомобіль Opel (ФОТО)
Фото з місця події

У місті Біла Церква 34-річний громадянин Російської Федерації вирішив вкрасти автомобіль марки Opel, однак його швидко спіймали правоохоронці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Зауважується, що 23-річний хлопець залишив службовий автомобіль Opel біля приміщення офісу та відійшов у справах. Цим скористався зловмисник та швидко заволодів автівкою.

Після того, як схвильований потерпілий  побачив, що авто зникло, то він зателефонував до поліції.

На розшук автотранспорту орієнтували усіх правоохоронців Білоцерківщини. Завдяки злагодженим діям патрульні поліцейські спільно з працівниками поліції охорони за лічені хвилини виявили розшукуване авто.

Слідчо-оперативна  група Білоцерківського районного управління поліції, яка прибула на місце події, затримала зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Викрадачем виявився 34-річний громадянин Російської Федерації. Своїх дій та мотивів він пояснити не зміг. Про затримання іноземця повідомлено МЗС України та посольство РФ.

Наразі слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом).Санкція статті передбачає обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, що 14 березня у Білій Церкві автомобіль влетів у знак-символ міста.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: