#

У Білій Церкві спалахнув конфлікт між ветеранами АТО/ООС та мером (ВІДЕО)

28.08.2020 16:46
У Білій Церкві спалахнув конфлікт між ветеранами АТО/ООС та мером  (ВІДЕО)
Геннадій Дикий

У Білій Церкві ветерани АТО/ООС влаштували акцію протесту, привізши до будинку міського голови Геннадія Дикого чотири сміттєві контейнери

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "КиевВласть".

Ці сміттєві контейнери знаходяться у власності приватного акціонерного товариства (ПАТ) КАТП-1028 і, на їхню думку, розташовані на вулицях міста незаконно. Міський голова прибув на місце події та викликав поліцію, а пізніше прокоментував цю акцію у Facebook. Дикий написав, що акція ветеранів відбулася після того, як міські служби почали демонтаж передвиборних бігбордів, які нібито незаконно встановила "група осіб, прикриваючись документами учасників АТО".

У свою чергу, голова ГО "Асоціація учасників бойових дій і учасників АТО "В'ячеслав Вовченко" заявив:

Ці сміттєві баки стоять з порушеннями, прямо на дорозі, на тротуарах, чим заважають пішоходам і створюють аварійні ситуації водіям. Мер міста Геннадій Дикий розраховує на те, що якщо він мер, то йому все дозволено, йому можна без будь-яких дозволів, де завгодно ставити сміттєві баки.

Нагадаємо, що транспортна реформа – найочікуваніша обіцянка чинного міського голови Геннадія Дикого завершилася чи не повним знищенням КП "Тролейбусне управління" і появою нового монополіста – ТОВ "Транссіті", яке тепер обслуговує вісім найбільш прибуткових автобусних маршрутів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram