#

У Білій Церкві стартував ремонт 60-річного мосту (ВІДЕО)

16.07.2020 17:17
У Білій Церкві стартував ремонт 60-річного мосту (ВІДЕО)
Фото з місця події

За словами мера Білої Церкви Геннадія Дикого, наразі триває ремонт 60-річного мосту "Дружба", який з'єднує масив Заріччя з центральною частиною міста

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на відеосюжет "bctv".

За словами міського голови, проєкт капітального ремонту мосту готували більше ніж пів року. Наразі всі необхідні дозволи та експертизи пройдено, тому ремонт мосту нарешті розпочали.

Капітальний ремонт ми почали знизу, тому що саме знизу критична ситуація. Підрядна компанія є саме містобудівельною, у Білій Церкві таких немає, і зараз ми рухаємося чітко за графіком, - розповів міський голова Білої Церкви.

Геннадій Дикий зауважив, що вартістю тендеру на ремонт мосту складає 32 млн грн. Із бюджету міста наразі виділено 10 млн, решту коштів пообіцяла виділити Київська облдержадміністрація, адже міст знаходиться на дорозі загальнодержавного користування. Роботи повинні завершитися приблизно в листопаді-грудні 2021 року.

Варто додати, що тендер на "Капітальний ремонт моста через річку Рось по вулиці Дружби в місті Біла Церква Київської області" відбувся 20 березня 2020 року, переможцем стало ТОВ "Придніпров'я", зареєстроване у Кривому Розі Дніпропетровської області.

Нагадаємо, що в Білій Церкві підвищився вміст діоксиду азоту в повітрі.


Читати "Моя Київщина" у Facebook