#

У Білій Церкві відбувся форум інноваційних виробництв

17.06.2021 21:30
У Білій Церкві відбувся форум інноваційних виробництв
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 17 червня, на території індустріального парку "Біла Церква" відбувся Форум інноваційних виробництв для власників виробничих, будівельних, торгових підприємств і компаній

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на "04563.com.ua".

Організатором події виступив Київський міжнародний економічний форум.

Мета заходу – розвиток виробничих підприємств в Україні шляхом доступу до екосистеми індустріальних парків, акселераторів, інвестиційних та партнерських програм.

Серед учасників Форуму – представники малого і середнього бізнесу, промислового сектора економіки і високотехнологічних виробництв.

Тематика Форуму: промислова стратегія України і сучасні виклики; індустріальні парки як драйвери економічного зростання; Мade in Ukraine на глобальних ринках; гроші для розвитку: джерела, умови, ризики; діджиталізація та ефективність виробництв; нові бізнес-стратегії у новій економіці.

Під час Форуму на території індустріального парку "Біла Церква" працювала експозона українських виробників. Будуть представлені нові продукти та розробки підприємств із різних галузей і секторів вітчизняної промисловості.

Для гостей у день Форуму адавали трансфер.

Стратегічний партнер Форуму – UFuture, партнери – ДТЕК, ІНТЕРПАЙП, Корпорація “Алеф”

Захід провели у новозбудованому приміщенні площею понад 5000 кв. м, із дотриманням усіх діючих рекомендацій та вимог щодо недопущення розповсюдження COVID-19, що діятимуть у Білій Церкві станом на 17 червня 2021 року.

Також нагадаємо, що сьогодні, 17 червня, до Білої Церкви з робочою зустріччю завітав заступник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Читати "Моя Київщина" у Facebook