#

У Білій Церкві відбувся шахо-шашковий турнір серед дітей працівників Пенсійного фонду Київщини (ФОТО)

05.10.2020 18:50
У Білій Церкві відбувся шахо-шашковий турнір серед дітей працівників Пенсійного фонду Київщини (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У суботу, 3 жовтня, в Білій Церкві в школі "Юність" серед дітей працівників управлінь Пенсійного фонду Київщини відбувся черговий VIIІ шахо-шашковий турнір

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Пенсійний фонд Київської області" у Faсebook.

Діти різного віку та рівня підготовки, як і щороку, змагались в майстерності гри та боролись за першість в турнірі.

У заході взяли участь в.о. начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Верещак та голова обласного комітету Київської обласної професійної спілки працівників Пенсійного фонду України Леонід Білоус. Також були запрошені почесні гості: начальник управління молоді та спорту Білоцерківської міської ради Інна Паливода та чотирьох кратна чемпіонка світу із шахів, майстер спорту міжнародного класу Надія Чижевська.

Відкрив змагання Василь Верещак, який відмітив, що проведення таких змагань розвиває у дітей такі важливі якості, як логічне мислення, інтуїцію, цілеспрямованість та наполегливість.

Головне управління, за підтримки профспілкової організації, й надалі організовуватиме такі заходи, задля розвитку молодого покоління.

За результатами змагань, переможцями стали в індивідуальних змаганнях із шашок:

  • 1 місце – Юрій Даценко;
  • 2 місце – Вячеслав Рябоштан;
  • 3 місце – Вадим Апаренков.

В індивідуальних змаганнях із шахів переможцями стали:

  • 1 місце – Анна Ларіна;
  • 2 місце – Роман Капітанюк;
  • 3 місце – Артем Кушнір.

Учасники VIIІ Турніру були нагороджені почесними грамотами та сувенірними кубками, а призери, окрім зазначеного, - медалями та цінними подарунками.

Окрім того команди-переможці були нагороджені перехідними кубками, такими в цьому році стали команди:

  • 1 місце – управління застосування пенсійного законодавства;
  • 2 місце – управління обслуговування громадян;
  • 3 місце – управління з питань виплати пенсій.
Діти наших фахівців із року в рік із задоволенням беруть участь в подібних змаганнях та конкурсах, які проводить адміністрація Фонду області спільно з профспілковою організацією. І навіть незважаючи на ситуацію в країні, з дотриманням усіх карантинних обмежень, нам все-таки вдалося провести турнір, який так чекали учасники. Надзвичайний день – надзвичайно щасливі діти. Що може бути ціннішим?.. Тож, до нових зустрічей в наступному році. Бережіть себе – вбережете Україну, - наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, що 4 жовтня патрульні поліцейські Білої Церкви виявили мотоцикл, який сім років тому вкрали в Італії.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: