#

У Білій Церкві відкрили новий спортивний простір для особливих діток (ВІДЕО)

29.12.2020 12:10
У Білій Церкві відкрили новий спортивний простір для особливих діток (ВІДЕО)
Фото з місця події

На стадіоні "Трудові резерви", що у Білій Церкві, закінчили роботи з відновлення приміщення для дітей з особливими потребами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Крокус".

До робіт долучилися сотні білоцерківців, які зібрали 700 тис грн, щоб простір для спортивних занять для дітей із аутизмом та синдромом Дауна перетворився на реальність.

У нас в організації 70 сімей, але на першому етапі займатися будуть не всі діти. Тренером вже розроблена програма, яка буде представлена трошечки пізніше і у нього вже займаються діти різновікової категорії, і наші діти будуть як інклюзія займатися у загальній групі. Тобто це будуть різнопланові заняття, – розповідає мама хлопчика з особливими потребами Любов Куріння.

Як зазначають в адміністрації стадіону, приміщення у користування надали безоплатно. Єдиними витратами сімей діток, які тут займатимуться спортом, будуть витрати за використані електроенергію та воду.

Тепер із відкриттям простору перед батьками постає новий виклик – купити спеціальне обладнання для занять спортом. На ці цілі їм не вистачає близько 250 тис грн.

Нагадаємо, що білоцерківчанина підозрюють у злочині у сфері довкілля.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: