#

У Білій Церкві визначили лауреатів премії Вінграновського (ФОТО)

13.01.2021 19:00
У Білій Церкві визначили лауреатів премії Вінграновського (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 12 січня, відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, на якому визначили лауреатів премії Вінграновського

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської облради.

Учора виконком визначив лауреатів міської молодіжної літературно-мистецької премії імені М. С. Вінграновського за 2020 рік. Сума премії складає 3750 грн. Премію присудили таким лауреатам:

  • колективу народної студії петриківського розпису "Азалія" (керівник - Красніцька-Луцик Л.М.)
  • вокальному ансамблю "Купавонька" (керівник - Крижешевська Л.Ю.)

Народна студія петриківського розпису функціонує у Центрі позашкільної освіти та професійного самовизначення учнівської молоді "Соняшник".  Її колектив зробив вагомий внесок у розвиток культурно-мистецьких традицій міста, вів активну виставкову діяльність та мав неабиякі творчі успіхи на ниві образотворчого мистецтва;

Вокальний ансамбль розвиває свою творчість на базі "Білоцерківської школи мистецтв № 1". Його учасники мають високу виконавську майстерність та також зробили значний внесок у виховання національно-патріотичної свідомості підростаючого покоління.

Нагадаємо, що у столичній області є багато місць, які можна відвідати, одне із них – парк скульптур у селі Проців у Бориспільському районі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: