#

У Білій Церкві хлопець без прав катався на автомобілі ВАЗ (ФОТО)

23.12.2020 14:10
У Білій Церкві хлопець без прав катався на автомобілі ВАЗ  (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 22 грудня, в місті Біла Церква правоохоронці на вулиці Таращанська зупинили водія автомобіля ВАЗ

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патурльна поліція Білої Церкви" у Faсebook, правоохоронці отримали орієнтування на автомобіль марки ВАЗ, водій якого рухався вулицями, порушуючи ПДР та перебуваючи за кермом, ймовірно, в стані сп'яніння.

Після того, як правоохоронці виявили цей транспортний засіб та зупинили, керманич ВАЗ поводив себе агресивно. Під час спілкування з ним охоронці порядку помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження огляду на стан сп'яніння громадянин категорично відмовлявся. Також 24-річний хлопець повідомив, що посвідчення водія у нього відсутнє.

Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили пластикову ємність з невідомою речовиною зеленого кольору. Водій сказав, що це канабіс.

Таким чином на провопорушника  склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп'яніння) КУпАП, ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керуванням таким транспортним засобом) КУпАП, а на місце події викликали слідчих.

Нагадаємо, що 22 грудня близько 9-ої години ранку на 18 км автодороги Київ-Чоп патрульні виявили у водія-іноземця посвідчення з ознаками підробки.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: