#

У Білій Церкві затримали п’яного керманича без прав (ВІДЕО)

25.03.2021 13:00
У Білій Церкві затримали п’яного керманича без прав (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У Білій Церкві патрульні зупинили водія за порушення ПДР – виявилося, що керманич був нетверезий та ще й позбавлений права керувати автомобілем

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

Під час спілкування з водієм Suzuki охоронці порядку виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, тому запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння, на що громадянин відмовився.

Окрім того, під час спілкування поліцейські з’ясували, що на водія в цьому році патрульні вже двічі складали протокол за  керування транспортним засобом в стані сп’яніння, тож інспектори склали на водія протокол за ч.3 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння особою, яка двічі за рік була притягнута до відповідальності за керування транспортними засобом в стані сп’яніння) КУпАП.

Окрім того, громадянина за рішенням суду було позбавлено права керувати автомобілем, тож патрульні винесли на чоловіка постанову за ч.4 ст. 126 (Керування автомобілем особою, позбавленою права керувати транспортним засобом) КУпАП.

Нагадаємо, що 24 березня білоцерківські патрульні зупинили авто за порушення ПДР, у результаті виявили у водія зброю та наркотики.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: