#

У Білій Церкві затримали пенсіонера, який намагався розстріляти галасливу компанію (ФОТО)

14.09.2020 17:31
У Білій Церкві затримали пенсіонера, який намагався розстріляти галасливу компанію (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 14 вересня, білоцерківські правоохоронці повідомили про підозру 74-річному чоловіку, який напідпитку серед білого дня стріляв у людей з балкону четвертого поверху

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Про постріли у спальному районі міста правоохоронцям повідомили налякані перехожі. На місце події оперативно прибули правоохоронці Білоцерківського відділу поліції, які з'ясували, що 74-річний місцевий житель у стані алкогольного сп'яніння відкрив вогонь з гвинтівки в компанію, що відпочивала неподалік його будинку.

Зловмисник пояснив поліцейським, що таким чином намагався залякати та розігнати галасливу компанію, яка заважала йому відпочивати.

У результаті чого одного чоловіка було доправлено до медичного закладу, де лікарі йому діагностували поверхневу рану голови. Поліцейські вилучили у стрілка пневматичну рушницю ІЖ-38. Речові докази направлено на проведення відповідної експертизи.

Наразі дідусеві повідомлено про підозру у вчинені правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, що в Україні відзначали День танкіста – з нагоди свята командир 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців Артем Богомолов привітав усіх воїнів-танкістів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: