#

У Білій Церкві знову зникли дві вихованки реабілітаційного центру

16.08.2020 16:25
У Білій Церкві знову зникли дві вихованки реабілітаційного центру
Юлія Павловська та Дар’я Томкович

Учора, 15 серпня, у місті Біла Церква з реабілітаційного центру "Злагода" знову пішли та пропали 14-річна Юлія Павловська та 16-річна Томкович Дар’я

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ПОЛІЦІЯ БІЛОЦЕРКІВЩИНИ" у Facebook.

Зазначимо, що неповнолітні дівчата близько 13:00 самовільно залишили територію реабілітаційного центру та не повернулися.

Нагадаємо, що 11 серпня Юлія Павловська вже намагалася здійснити спробу втекти з реабілітаційного центру, але дівчину, на щастя, знайшли.

Прикмети Дар’ї: зріст 162 см, середньої статури, обличчя овальне, очі сірі, волосся коротке, світло-русяве з фарбованими в рожевий кінцями. На передпліччі лівої руки має татуювання у вигляді серця. Була одягнена в блакитну футболку, світлі джинси та світлі босоніжки.

Прикмети Юлії: зріст 155 см, повної статури, обличчя кругле, очі сірі, губи повні, волосся світло-русе, до плечей, кінці пофарбовані у рожевий колір. Була одягнена в світлу футболку, джинси та світлі кросівки.

Але дівчата можуть змінювати одяг.

При наявності будь-якої інформації щодо можливого місця знаходження дівчат, повідомляти за номером спецлінії поліції "102", – з проханням звертаються працівники поліції.

Нагадаємо, що 12 серпня в одному із багатоквартирних будинків міста Біла Церква посеред білого дня невідомі особи підпалили пасажирський ліфт.

Читати "Моя Київщина" у Facebook