#

У Білій Церкві будують логістичне депо

05.02.2020 11:56
У Білій Церкві будують логістичне депо
Фото з місця події

Учора, 4 лютого, у Білій Церкві було закладено пам’ятну капсулу на місці будівництва нового логістичного автоматизованого депо

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на Київську обласну державну адміністрацію.

У заході взяв участь голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов.

Будівництво площею 4 тис кв. км ведуть на території індустріального парку “Біла Церква”, що входить до складу холдингової компанії UFuture.

"Ми сподіваємося запустити цей логістичний центр вже восени. Для інших наших іноземних інвесторів це буде показовий приклад того, що парки є драйвером економіки. Тут є все потрібне: електроенергія, вода. І ми сприяємо українським підприємцям бути більш успішними", – зазначив голова UFuture Василь Хмельницький.

"Ми плануємо перетворити Київщину на вітрину України. Область має стати зразком інвестиційних перетворень, – поділився Олексій Чернишов. – Тому дуже важливий розвиток перспективної для області логістичної галузі і цього комплексу, як чергового прикладу ефективної співпраці місцевої влади та бізнесу. Області потрібні як внутрішні, так і зовнішні інвестиції. Ми не відрізняємо їх за суттю і плануємо опікуватися кожним інвестором, який зверне увагу на такий потужний регіон, як наш".

Він також підкреслив, що індустріальні парки для Київщини є фундаментом розвитку, джерелом створення нових робочих місць та залучення інвестицій.

Нагадаємо, що 4 лютого у місті Українка ЦНАП видав перше посвідчення водія без складання іспитів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: