#

У Білій Церкві чиновники заклали понад 76 млн грн на ремонт будівлі ЦНАПу (ВІДЕО)

16.12.2019 15:50
У Білій Церкві чиновники заклали понад 76 млн грн на ремонт будівлі ЦНАПу (ВІДЕО)
Фото з місця події

Депутати Білоцерківської міськради затвердили проєктно-кошторисну документацію щодо ремонту будівлі Центру надання адміністративних послуг у сумі понад 76 млн грн, що раніше не повинна була перевищувати 50 млн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сюжет телеканалу КРОКУС.TV в YouTube.

10 грудня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів мер міста Геннадій Дикий. На засіданнічиновники Білоцерківського міськвиконкому заклали понад 76 млн грн на ремонт будівлі Центру надання адміністративних послуг, хоча раніше планувалося витратити на втілення проекту лише 35-50 млн грн.

Член виконкому Павло Козирєв у відео зазначає, що слід звернути увагу на баланс між загальною сумою кошторису та площею забудівлі, тому що на квадратний метр виходить більше 16 тис грн, тобто майже 700 доларів.

Наприкінці літа 2018 року Білоцерківська міськрада придбала у власність територіальної громади будівлю для Центру надання адміністративних послуг за 24 млн грн. У січні 2019 року НАБУ здійснило обшук міськради і будинку мера Геннадія Дикого. Метою детективів було вилучити документи, які стосуються купівлі будівлі для ЦНАПу. Кошти на це були витрачені з міськбюджету, а ціна, на думку правоохоронців, істотно завищена. При цьому, як відзначають чиновники, свій інтерес у здійсненні афери мали деякі народні депутати.

Також нагадаємо, що в Білій Церкві прямо на дорозі, яка належала громаді міста, побудували приватні таун-хауси.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: