#

У Білій Церкві чоловік побив та пограбував 10-річного хлопця

21.01.2020 16:30
У Білій Церкві чоловік побив та пограбував 10-річного хлопця
Фото з мережі Інтернет

Учора, 20 січня, у Білій Церкві 28-річний зловмисник побив дитину та викрав у неї телефон

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Нацполіції Київської області.

Учора пообіді в одному з кафе міста Біла Церква, 28-річний чоловік зауважив мобільний у 10-річного хлопця і вирішив його викрасти.

Злочинець переслідував дитину до під’їзду та разом із нею зайшов у ліфт. Далі чоловік вихватив з кишені хлопця телефон, виштовхнув його та втік. Потерпілий намагався наздогнати кривдника і вимагав повернути ґаджет, однак той, схопивши дитину за капюшон, штовхнув на асфальт і вдарив по голові, а потім зник у невідомому напрямку. Поліцейські Білоцерківщини невдовзі затримали підозрюваного, хлопець впізнав у ньому грабіжника.

Правоохоронці оголосили чоловіку підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186  (Грабіж, поєднаний з насильством) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Розпочато досудове розслідування.

Також нагадаємо, що у місті Біла Церква працівники поліції виявили чотирьох зловмисників віком від 17 до 21 року, які займалися збутом наркотиків через Telegram-канал.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: