#

У Білій Церкві чоловіка ледь не скалічили через 200 грн

29.11.2019 14:50
У Білій Церкві чоловіка ледь не скалічили через 200 грн
фото з місця події

Учора, 28 листопада, у Білій Церкві правоохоронці затримали зловмисника, який побив до втрати свідомості місцевого жителя та відібрав у нього 200 гривень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіцї у Київській області.

Напередодні потерпілий познайомився із двома чоловіками біля одного з супермаркетів. Разом із новоспеченими приятелями він розпивав алкогольні напої. Пізніше, один з нових знайомих запропонував продовжити «відпочинок» у нього вдома – усі троє попрямували до квартири.

Уже там один з молодиків ззаду наніс удар в голову 41-річному потерпілому. Від ударів потерпілий впав та декілька разів втрачав свідомість, але помітив, як чоловік дістав з його кишені гроші. Прийшовши до тями, чоловік вийшов на вулицю і попросив випадкову перехожу викликати поліцію. 

35-річного нападника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події, слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що 28 листопада в Білій Церкві відбулася 84 сесія міської ради на якій було прийнято програму підтримки хворих на цукровий діабет.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: