#

У Білій Церкві говорили про покращення умов теплопостачання

11.07.2019 10:10
У Білій Церкві говорили про покращення умов теплопостачання
Фото з зустрічі

Сьогодні, 11 липня, мер Білої Церкви Генадій Дикий зустрівся з представниками Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) аби обговорити співпрацю в рамках Проекту енергетичної безпеки в Україні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Gazeta.ua".

Як відомо, у 2018 році USAID обрало партнером проекту "Муніципальна енергетична реформа в Україні" з-поміж 33 українських міст. Це місто відповідає всім необхідним критеріям: довгострокове планування міста, енергетичний менеджмент та диверсифікація генерації теплової енергії міста.

Теплопостачання Білої Церкви здійснюється за допомогою КП "Білоцерківтепломережа" (70%) та КП "Білоцерківська ТЕЦ" (30%). Також зазначається, що 97% опалюваної площі забезпечені лічильниками. Вартість опалення в Білій Церкві становить 1 550 грн/Гкал.

Результатом зустрічі стали рішення про розробку схеми теплопостачання Білої Церкви, підготовку стратегічної інвестиційної програми та формування економічно обґрунтованих тарифів.

Також мер Білої церкви обговорив з представниками USAID можливість підписання меморандуму.

Нагадаємо, що цьогорічні надходження до місцевого бюджету Білоцерківського району за рахунок платників податків зросли на 16%.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: