#

У Білій Церкві хлопець в орендованій квартирі варив амфетамін (ФОТО)

30.03.2020 14:29
У Білій Церкві хлопець в орендованій квартирі варив амфетамін (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У Білій Церкві 22-річний хлопець самотужки виготовляв амфетамін та продавав його

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області, обладнання та речовини для синтезу наркотиків зловмисник замовляв та купував через мережу Інтернет.

Так, наприкінці минулого року працівники Білоцерківського відділу поліції виявили та вилучили в 22-річного місцевого жителя прекурсори, психотропні речовини, різноманітне лабораторне обладнання. Речові докази були направлені на відповідні експертизи до НДЕКЦ МВС України.

В результаті проведених експертиз встановлено, що серед вилучених наркотичних речовин містився амфетамін та прекурсори - речовини обмеженого обігу.

Поліцейські за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури оголосили про підозру молодику у вчинені злочинів, передбачених ч.3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч.3 ст.311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) та за ч.3 ст.313 (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, та інші незаконні дії з таким обладнанням) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Наразі тривають оперативно-розшукові заходи встановлення постачальників.

Також нагадаємо, що у місті Біла Церква поліцейські вирішили перевірити чоловіка та виявили у нього кастет.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: