#

У Білій Церкві молодик вдарив жінку ножем та зґвалтував її (ФОТО)

17.02.2020 15:15
У Білій Церкві молодик вдарив жінку ножем та зґвалтував її (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 17 лютого, у Білій Церкві поліція затримала двох парубків, котрі не тільки поранили та пограбували місцеву 41-річну мешканку, а ще і зґвалтували її

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області

"Двоє невідомих осіб напали на перехожу пізно ввечері на безлюдній вулиці. Один із них наніс кілька ударів ножем жінці в груди і, скориставшись її безпорадним станом, зґвалтував. Інший – спостерігав збоку, потім забрав у потерпілої мобільний телефон. Після чого вони зникли в невідомому напрямку", - повідомляє поліція.

На щастя, поранена жінка мешкала неподалік та змогла сама дістатись додому. Відтак, постраждала викликала медичну допомогу та поліцейських, яким описала прикмети нападників. Наразі 41-річна жителька Білої Церкви в лікарні.

Працівники Білоцерківського відділу поліції встановили зловмисників та затримали. Ними виявилися двоє місцевих жителів 18-ти та 19-річного віку. Вони зізналися в скоєному та надали покази. Під час обшуку вдома одного з них поліцейські виявили та вилучили речові докази, які вказують на їхню причетність до злочину.

Отже меншому зловмиснику, який викрав у жінки мобільний телефон, інкримінують грабіж. Його старший товариш підозрюється у вчиненні розбійного нападу та зґвалтуванні.

Наразі вирішується питання про оголошення підозри.

Нагадаємо, що малолітня Гавенко Карина пішла з місця проживання (вулиця Партизанська, 25, місто Біла Церква) і до цього часу додому не повернулась.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: