#

У Білій Церкві обговорили питання з приводу промивки водосховищ в басейні річки Рось

18.03.2019 06:48
 У Білій Церкві обговорили питання з приводу промивки водосховищ в басейні річки Рось
Засідання Міжвідомчої комісії по узгодженню режимів роботи водосховищ і управлінню водними ресурсами у басейні річки Рось

В п’ятницю, 15 березня, в Білії Церкві пройшло засідання Міжвідомчої комісії по узгодженню режимів роботи водосховищ і управлінню водними ресурсами у басейні річки Рось

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Київський Рибоохоронний Патруль" у Faсebook.

У заході взяли участь представники Київського рибоохоронного патруля, Державної екологічної інспекції України, Державного агентства водного господарства України, органи місцевого самоврядування та представники інших зацікавлених відомств.

Під час засідання були надані пропозиції щодо весняної промивки водосховищ питного водопостачання, режимів роботи водосховищ комплексного призначення та водогосподарських систем на весняно-літній період, а також розробка правил експлуатації водосховищ, розташованих у басейні р. Рось. Під час проведення аналізу водогосподарської обстановки було виявлено ряд проблем, зокрема водність річки Рось в районі м. Богуслав та Блощинського водосховища в районі с. Блощинці Білоцерківського району.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook

В ході обговорення проблемного питання Головою Міжвідомчої комісії були надані рекомендації, які занесені в протокол рішень та будуть вирішені згодом. 
Київським рибоохоронним патрулем було висловлено принципову позицію про недопускання значних добових коливань рівнів водосховищ для сприятливого проходження нерестового періоду.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: