#

У Білій Церкві планують відкрити міжнародний аеропорт

11.12.2019 12:30
У Білій Церкві планують відкрити міжнародний аеропорт
фото з мережі Інтернет

Учора, 10 грудня, у Білій Церкві погодили передпроєктну документацію на відкриття міжнародного пункту пропуску через державний кордон на аеродромі "Біла Церква"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Білоцерківського вантажного авіаційного комплексу" у Facebook.

Міністерство інфраструктури, Державно прикордонна служба, Державно фіскальна служба та Білоцерківська міська рада погодили передпроєктну документацію на відкриття міжнародного пункту пропуску через державний кордон на аеродромі "Біла Церква".

"З допомогою запуску нового регіонального аеропорту ми змінимо підхід до стратегічного розвитку міста. Створення повноцінного інфраструктурного об’єкта на базі модернізованого комунального підприємства "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс"  – це те, чого наразі найбільше не вистачає місту та бізнесу, а також на що з нетерпінням чекають наші громадян,"відзначає Юрій Агалієв, т.в.о. директора КП БМР "БВАК".

Тепер слово та практичні дії за депутатами Білоцерківської міської ради в частині підтримки подальших кроків проєкту.

Нагадаємо, що Міністр інфраструктури Криклій повідомив про плани передати на конкурсних умовах в оренду площі в терміналах F і D аеропорту "Бориспіль".  

Довідково:

Комунальне підприємство ,"Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" - одне з провідних підприємств м. Біла Церква, що займається ремонтом та технічним обслуговуванням повітряних суден вітчизняного та іноземного виробництва.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: