#

У Білій Церкві розбійників спіймали за 30 хвилин

14.08.2019 16:01
У Білій Церкві розбійників спіймали за 30 хвилин
Фото з місця події

Сьогодні, 14 серпня, близько першої години дня чотири невідомі особи напали на чоловіка та відібрали дві сумки з грошима

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку патрульної поліції Київської області у Facebook.

Зловмисники напали на чоловіка вчотирьох, вклали на підлогу, за допомогою сльозогінного газу та здійснили кілька пострілів, імовірно зі зброї. Потім відібрали у потерпілого дві сумки з грошима та поїхали з місця події.

За сім хвилин розпочалась операція "Сирена" по виявленню і затриманню чотирьох розбійників. Увесь особовий склад був орієнтований на виявлення та зупинку чорного Opel Zafira.

За 30 хвилин на АЗС у селі Фурси було виявлено потрібний автомобіль. По прибуттю правоохоронці затримали трьох зловмисників, що стояли біля автівки. Під час огляду виявлено викрадені гроші та, ймовірно, зброю.

Після огляду територій поблизу заправки, поліцейські виявили і четвертого чоловіка з компанії. На місце прибула слідчо-оперативна група для встановлення всіх обставин.

Нагадаємо, що у Білій Церкві зник 13-річний хлопчик, який вночі покинув центр соціально-психологічної реабілітації.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: