#

У Білій Церкві спалили авто на знак протесту проти нового закону (ВІДЕО)

20.12.2019 10:28
У Білій Церкві спалили авто на знак протесту проти нового закону (ВІДЕО)
Фото з місця події

Стало відомо, що в Білій Церкві невдовлені прийняттям нового закону про розмитнення авто вирішили спалити автомобіль на знак протесту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Без табу".

Народні обранці відхилили законопроект 2342, зареєстрований у Верховній Раді 30 жовтня, який мав би врегулювати питання розмитнення авто та зробити його доступним, не дивлячись на численні протести та вимоги власників автівок на іноземній реєстрації прийняти закон з адекватними умовами розмитнення авто.

Замість того нардепи проголосували за законопроект 2288, відтермінувавши штрафи за порушення правил розмитнення автівок до першого січня 2020 року.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Тому, якщо Президент України підпише ці зміни до Митного кодексу, вже з 1-го січня власникам автівок на євро номерах доведеться сплачувати штрафи від 85 до 170 тисяч гривень, ще й розпрощатися з авто, якщо термін його перебування на території України більше одного місяця.

Таке відношення до людей, та вкотре не виконані обіцянки стали останньою краплею, та змушує власників так званих «євроблях» до більш радикальних дій, як наприклад, у Білій Церкві.

Схоже, що власники автівок на євро номерах налаштовані рішуче, адже вже втомилися від багаторічних обіцянок адекватно врегулювати питання розмитнення автомобілів.

Тому у випадку якщо цей закон вступить у силу, то очевидно, що акції протестів стануть більш радикальними.

Також нагадаємо, що на трасі Київ-Одеса активісти ГО "АвтоЄвроСила" повністю перекрили рух транспорту поблизу Білої Церкви.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: