#

У Білій Церкві в колонії розтратили ліки, які були призначені для засуджених

07.02.2020 09:52
 У Білій Церкві в колонії розтратили ліки, які були призначені для засуджених

Стало відомо, що Білоцерківська виправна колонія №35 розтратила лікарські засоби, які були закуплені за державні кошти для засуджених

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

За результатами проведеної із залученням спеціалістів Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Київській області перевірки встановлено, що службовими особами медичної частини № 35 філії державної установи "Центр охорони здоров’я Державної кримінально-виконавчої служби України" в м. Києві та Київській області здійснено розтрату значної кількості лікарських засобів, які були отримані за кошти державного бюджету для лікування засуджених упродовж 2019 року.

Будь-яких підтверджуючих документів про цільове використання вказаних лікарських засобів чи причини їх відсутності під час перевірки прокуратурою не виявлено.

За вказаним фактом прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 191 КК України, досудове розслідування доручено проводити Білоцерківському ВП Головного управління Національної поліції в Київській області.

Також нагадаємо, що Павло Козирєв, який до 2017 року був міським головою Українки, після чого став працювати в податковій Білоцерківщини, подав у відставку з посади начальника податкової служби Білоцерківщини.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: