#

У Білій Церкві відбулася нарада з приводу відкриття міжнародного аеропорту (ФОТО)

18.01.2020 10:30
У Білій Церкві відбулася нарада з приводу  відкриття міжнародного аеропорту (ФОТО)
Олександр Скляров та Геннадій Дикий

У четверг, 16 січня, відбулася міжвідомча нарада за участі представників центральних органів виконавчої влади спільно з міським головою Білої Церкви Геннадієм Диким та заступником голови КОДА

Про це повідомляє  інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "БЕЗ ТАБУ".

"У четвер, 16 січня 2020 року, у Мінінфраструктури відбулась міжвідомча нарада, на якій представники центральних органів виконавчої влади спільно з міським головою Білої Церкви та заступником голови КОДА обговорили подальші кроки та наміри з впровадження Проєкту "Створення міжнародного аеропорту в Білій Церкві".

Мінінфраструктури підтвердили незмінність позиції стосовно розвитку регіонального аеропорту та визначили необхідність пришвидшення дій з реалізації першочергового етапу – відкриття міжнародного пункту пропуску через кордон на аеродромі "Біла Церква",- йдеться в повідомленні.

З цією метою міський голова Білої Церкви спільно з заступником голови КОДА домовились про напрацювання механізмів з улагодження певних земельних питань.

Також обговорювались питання щодо виготовлення повноцінної проєктно-кошторисної документації під відкриття пункту пропуску та реконструкції злітно-посадкової смуги.

Крім того, під час наради експертами Офісу підтримки реформ передано Геннадій Дикий проєкт Концептуальної записки для опрацювання та визначення умов з державно-приватного партнерства.

Нагадаємо, що 11 січня представники Київської обласної державної адміністрації провели зустріч із мешканцями міста Вишневого щодо прискорення введення в експлуатацію нового приміщення школи №1.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: