#

У Білій Церкві відбулася виставка мікромініатюр всесвітньо відомого майстра

28.02.2020 09:56
У Білій Церкві відбулася виставка  мікромініатюр всесвітньо відомого майстра
Фото з місця події

У вівторок, 25 лютого, у виставковій залі КЗ КОР "Білоцерківський краєзнавчий музей"  відбулося відкриття виставки мікромініатюр "Восьме чудо світу" всесвітньо відомого майстра Володимира Казаряна

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Київської обласної державної адміністрації.

На виставці представлені шедеври мікромініатюрного мистецтва. До уваги відвідувачів 25 філігранних мікроскульптур, які можна розгледіти лише через мікроскопи, що збільшують у сотні разів. Серед них – караван верблюдів у вушку голки, підкована блоха, портрети знаменитостей на рисових зернах та багато інших мікромініатюрних творінь, які не мають аналогів.

Для виготовлення робіт Володимир Казарян використовує унікальні матеріали: слонову кістку, мармур, бурштин, риб’ячу луску, пилинки дорогоцінного каміння, волосся людини.

Виставка була неодноразово представлена у різних містах України, а також побувала у країнах Прибалтики, Чехії, Єгипті та США, де увійшла до десятки дивовижних видовищ світу.

Під час відкриття виставки присутні мали змогу поспілкуватися з автором неперевершених творінь та придбати книгу віршів з авторським підписом.

Нагадаємо, що літак Іл-76TD іранської авіакомпанії Al Rafedain Falcon Air Cargo виконав  свій перший рейс на аеродром "Біла Церква".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: