#

У Білій Церкві відкрили Центр технологій та дизайну

24.01.2020 12:55
У Білій Церкві відкрили Центр технологій та дизайну
Фото з місця події

У середу, 22 січня, у Білоцерківському коледжі сервісу та дизайну відбулося відкриття Центру технологій та дизайну для підготовки фахівців швейної галузі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Білої Церкви.

Центр створений за рахунок коштів обласного  бюджету, виділених для модернізації та оновлення матеріально-технічної бази.

"Центр створили з метою здійснення підготовки фахівців швейної галузі, перепідготовки незайнятого населення та підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання за інноваційними освітніми технологіями на сучасному обладнанні, забезпечення регіонального ринку праці робітничими кадрами. Центр надає можливості курсової підготовки на основі модульних освітніх програм, участі в тренінгових заняттях та майстер-класах від відомих кутюр’є", - йдеться в повідомленні.

За програмою заходу відбулася презентація концепції центру, демонстрація роботи швейного обладнання із застосуванням САПР, дефіле колекцій креативного одягу, презентація роботи дизайн-студії, кабінетів конструювання та моделювання, виставка практичних розробок педагогів, учнів та студентів  коледжу.

До вітального слова були запрошені народний депутат України Ольга Коваль; заступник Міністра освіти і науки України Петро Коржевський; директор департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації  Віра Рогова; секретар міської ради Василь Савчук.

Також нагадаємо, що 21 січня у Білій Церкві відбулися установчі збори з формування складу молодіжної ради.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: