#

У Білій Церкві юнак обікрав магазин

10.03.2020 11:41
У Білій Церкві юнак обікрав магазин
Фото з місця події

Учора, 9 березня, в Білій Церкві правоохоронці затримали 19-річного юнака, який у темному одязі розбив скло в одному з магазинів та проник в нього

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Faсebook.

На службовий планшет інспектори отримали повідомлення про крадіжку на вулиці Івана Кожедуба, що у Білій Церкві. Заявник повідомив, що бачив як невідомий чоловік у темному одязі розбив скло в одному з магазинів, проник до середини та через деякий час швидко побіг в напрямку вулиці Рибна. Заявник надав чіткі прикмети правопорушника.

Патрульні, обстеживши прилеглу територію, виявили та затримали схожого за описом чоловіка. Ним виявися 19-річний місцевий мешканець.

Охоронці порядку разом із порушником повернулися до магазину. Трохи згодом, на місце прибула керуюча філією, яка передивившись відео з камер спостереження, вказала, що саме цей чоловік проник до магазину.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Білоцерківського відділу поліції для подальшого встановлення всіх обставин події. Надалі справою займатимуться слідчі.

Також нагадаємо, що 4 березня у Білій Церкві в кінці вулиці Івана Кожедуба, перед виїздом із міста, горе-ремонтники доріг виконували ремонт "за новою технологією".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: