#

У Білій Церкві затримали серійного крадія-квартирника

31.10.2019 11:24
У Білій Церкві затримали серійного крадія-квартирника
Фото з мережі Інтернет

Протягом жовтня до поліції Білої Церкви надходили повідомлення про пограбування приватних будинків, а нещодавно правоохоронці нарешті затримали зловмисника

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

Серійним крадієм виявився раніше судимий за аналогічні злочини 23-річний уродженець Херсонщини. Він не має постійного місця проживання і останнім часом мешкав у різних регіонах країни.

Після затримання чоловік надав працівникам поліції правдиві свідчення про скоєні злочини. Наразі йому інкримінують три крадіжки з помешкань.

Зокрема, на початку жовтня зловмисник проник до одного з будинків по вулиці Сквирське шосе шляхом пошкодження замка вхідних дверей. З будинку він викрав телевізор та пилосос.

А до будинку, що на вулиці Чубинського він проник, розбивши віконне скло. Викрав звідти батареї опалення та частини газового котла.

Крадій виносив з будинків все, що можна було потім продати. У подальшому збував він викрадені речі незнайомим людям, а виручені кошти витрачав на прожиття та алкоголь.

За фактами крадіжок відкриті кримінальне провадження за ст. 185 ККУ. Поліцейські перевіряють затриманого на причетність до скоєння інших злочинів на Білоцерківщині та в області. Молодикові загрожує ув’язнення до 6 років. Триває слідство.

Нагадаємо, що у Білій Церкві 16-річний юнак повертався додому та зустрів незнайомця, який попросив у нього цигарки, а потім забрав мобільний телефон, згодом повернувся та повернув сім-карту.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: