#

У поліції Білої Церкви розповіли свою версію конфлікту з колишнім заступником мера

22.04.2020 15:30
У поліції Білої Церкви розповіли свою версію конфлікту з колишнім заступником мера
Фото з мережі Інтернет

Учора, 21 квітня, в Білій Церкві поліцейські зупинили транспортний засіб марки ВАЗ, у якому знаходився Віктор Сокол та його водій 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Faсebook.

Після цього до транспортного засобу підійшли невідомі особи, близько 6-7 чоловік. Вони поводили себе агресивно, шарпали поліцейських за формений одяг, штовхали. Після чого один із чоловіків наніс удари в обличчя патрульного. В інспектора розпочалась носова кровотеча.

Згодом на допомогу приїхав ще один екіпаж поліцейських. Громадянина патрульні затримали, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування обставин справи.

Водій ВАЗ отримав від патрульних адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП.

На чоловіка, який заподіяв тілесних ушкоджень патрульному, відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) ККУ.

Наразі патрульний поліцейський перебуває в лікарні.

Нагадаємо, що 21 квітня у Білій Церкві працівники патрульної поліції затримали та нанесли тілесні ушкодження колишньому заступнику міського голови Віктору Соколу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: