#

У Білоцерківському районі чоловік вбив свого товариша під час риболовлі

12.08.2019 09:27
У Білоцерківському районі чоловік вбив свого товариша під час риболовлі
Фото з мережі Інтернет

Суд призначив покарання 36-річному чоловікові у вигляді 9 років позбавлення волі за вбивство свого знайомого

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Білоцерківська місцева прокуратура підтримала обвинувачення у кримінальному провадженні про заподіяння 36-річним жителем Білоцерківщини тяжких тілесних ушкоджень знайомому, що спричинили його смерть.

Під час судового розгляду встановлено, що увечері 16 травня 2018 року на березі річки Рось Білоцерківського району чоловік, будучи напідпитку, посварився із знайомим, з котрим рибалив.

Під час даної сварки він кулаком наніс потерплому декілька ударів в голову, від яких останній помер на місці події.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Попри заперечення обвинуваченого причетності до вчинення інкримінованого злочину, його вина повністю підтверджена зібраними слідством доказами, а невизнавальні показання розцінені судом як намагання ухилитись від кримінальної відповідальності за скоєне.

Нагадаємо також, що у селі Нова Макіївка Рокитнянського району чоловік через ревнощі побив свою дружину, а потім приніс додому, де вона від отриманих тілесних ушкоджень померла.

Погодившись із доводами сторони обвинувачення та визнавши чоловіка винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), Білоцерківський міськрайонний суд призначив йому покарання у виді 9 років позбавлення волі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: