#

У Білоцерківському управлінні поліції ТОРівці виявили чоловіка з наркотиками

03.02.2022 20:20
У Білоцерківському управлінні поліції ТОРівці виявили чоловіка з наркотиками
Фото з місця подій

Учора, 3 лютого, ТОРівці у приміщенні Білоцерківського управління поліції виявили у чоловіка речовини, схожі на наркотики

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

Охоронці порядку вирушили до Білоцерківського управління поліції, коли отримали інформацію, що біля будівлі було помічено підозрілу особу.

Коли ТОРівці зайшли до управління поліції, то зустріли чоловіка, який помітно нервував. Вони запитали, чи потрібна йому допомога. На що чоловік відповів, що зайшов до приміщення випадково.

Поліцейські вирішили провести поверхневу перевірку, під час якої виявили у громадянина пакет з  речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну. На місце події правоохоронці викликали слідчих, а виявлені речовини вилучили для проведення експертизи.

Нагадаємо, що у Білій Церкві під час побутового конфлікту два товариші заздалегідь домовились про вбивство 51-річного чоловіка та почергово били його ногами по тілу і голові.

Читати "Моя Київщина" у Telegram