#

У Білогородці у водія знайшли шість пакетів з наркотиками

16.12.2019 07:45
У Білогородці у водія знайшли шість пакетів з наркотиками
Фото з місця події

У п’ятницю, 13 грудня, на початку першої години ночі в Білогородці інспектори зупинили водія Daewoo Nexia, за порушення правил дорожнього руху, у якого спостерігалися ознаки наркотичного сп’яніння

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на допис Патрульної поліції Київської області у Facebook.

За кермом авто перебував 29 – річний мешканець Київщини. Під час спілкування охоронці порядку виявили у нього ознаки наркотичного сп’яніння: тремтіння пальців рук, зіниці очей не реагували на світло. Від проходження огляду водій категорично відмовився в присутності двох свідків.

Інспектори склали адміністративний матеріал за ч.1 ст. 130 (керування у стані сп’яніння) КУпАП. Порушника відсторонили від керування.

Чоловік поводив себе досить підозріло й патрульні згідно зі ст. 34 закону України "Про Національну поліцію" провели поверхневу перевірку. В ході перевірки охоронці порядку виявили 6 прозорих поліетиленових пакетів з білою порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну. Водій авто повідомив, що це амфетамін, який він придбав для власного вжитку. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, що у Борисполі 53-річна мешканка Запоріжжя розповсюджувала наркотики.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: