#

У Білогородці відбувся турнір із боксу пам'яті героя АТО

27.06.2021 09:55
У Білогородці відбувся турнір із боксу пам'яті героя АТО
Фото з місця події

Учора, 26 червня, відбулося урочисте відкриття турніру з боксу пам'яті героя АТО Олександра Саєнка, який зібрав понад 100 юних спортсменів із різних регіонів України, сусідніх громад та Молдови

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку Антона Овсієнка у Facebook.

Олександра Саєнко підлітком він прийшов до секції боксу, був одним із перших вихованців клубу "Олімп-5" у Білогородці. На передовій був і в бою, де склав життя задля нашого мирного сьогодення.

Турнір із боксу пам'яті Олександра Саєнка проходить уже всьоме. І мені дуже приємно, що в ньому беруть участь спортсмени не тільки з України, але й з інших держав. Щиро зичу цікавих поєдинків, чесної боротьби та перемоги найсильнішим, – сказав Білогородський сільський голова Антон Овсієнко, вітаючи учасників.

У церемонії відкриття взяла участь мати героя Наталя Саєнко.

На гарні бої та перемоги учасників надихнув директор КП СК "Арт Спорт" В'ячеслав Воловик.

Під час урочистої церемонії подяками від імені голови за вагомий особистий внесок у розвиток боксу, зміцнення спортивного авторитету Білогородської громади на національному рівні та з нагоди проведення турніру пам’яті героя АТО Олександра Саєнка нагороджені тренери Богдан Височанський та Абдураїм Рискулов (с. Білогородка).

Турнір з боксу пам'яті героя АТО Олександра Саєнка відбувається за підтримки Білогородського сільського голови Антона Овсієнка.

Довідково:

Уродженець Білогородки Олександр Саєнко загинув у бою 10 лютого 2015 року поблизу с. Спартак Ясинуватського району Донецької області. Олександр був одним із захисників Донецького аеропорту та до кінця залишився вірним військовій присязі.

На честь вшанування пам'яті героя в Білогородці у вересні 2015 року був започаткований турнір із боксу імені Олександра Саєнка.

Також нагадаємо, що на Рівненщині у період із 23 по 25 червня пройшов відбірковий етап із міні-футболу на Кубок Голови Нацполіції України.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та на відкритому повітрі

Читати "Моя Київщина" у Facebook