#

У Богуславі безвісти зник підліток з татуюванням на лиці

25.02.2019 17:18
У Богуславі безвісти зник підліток з татуюванням на лиці

Сьогодні, 25 лютого, у поліції оголосили у розшук 17-річного Владислава Дьомина, який втік з Центру соціально-психологічної реабілітації дітей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Розшук дітей ГУНП в Київській області за сприяння ПрАТ Київстар" у Facebook.

Зазначено, що Богуславським відділенням поліції розшукується неповнолітній Дьомин Владислав Юрійович, 17 років, який 25 лютого близько 11:30 залишив територію Київського обласного Центру соціально-психологічної реабілітації дітей "Оберіг" в місті Богуслав і до цього часу його місце знаходження невідоме.

Прикмети: на вигляд 17-18 років, зріст 180 см, худорлявої статури. Обличчя овальне, очі сіро-блакитні, волосся меліроване, світле, кучеряве, середньої довжини. На правій щоці під оком має татуювання із зображенням серця та на зап'ясті правої руки у вигляді напису "ПОЛЯ".

ОДЯГНЕНИЙ: чорна (з іншого боку камуфляжна) двостороння текстильна куртка, чорні штани, кросівки чорного кольору.

При наявності будь-якої інформації щодо можливого місця знаходження хлопця повідомляти за номером спецлінії поліції "102" або (04561) 5-13-41 (чергова частина Богуславського відділення поліції).

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: