#

У Богуславі пенсіонерів залишають без газу (ФОТО)

01.12.2020 09:20
У Богуславі пенсіонерів залишають без газу (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що у місті Богуслав працівники "Київоблгаз" перекривають вентиль подачі газу пенсіонерам та залишають акт без печаток та підписів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Миколи Лута у Faсebook.

Чоловік розповідає, що газ перекривається працівниками газової служби, проте це можна дізнатися лише після декількох дзвінків на номер "104". Він зазначає, що працівники "Київоблгаз" в результаті вибіркової перевірки знаходять витік газу через основний вентиль. Його лагодять, перекривають і опломбовують по причині неможливості доступу в приміщення з газовим обладнанням. В результаті пенсіонери залишаються без опалення на декілька днів.

Не розуміючи чому перекрили і до кого звертатись. Такі методи роботи дають можливість появи шахраїв які легко видурять у довірливих пенсіонерів їхні кошти. Пропоную керівникам газових служб залишати додаткову інформацію з контактами а також попередження про те, що всю інформації перед будь-якими пропозиціями (оплати за щось...) потрібно уточнювати за номером 104. Інформація у формі акту (а особливо оформленому не належно) досить стиснута. І сам акт викликає підозри. В стані стресу який отримує людина в роках, в такій ситуації може розібратися не одразу та стати жертвою шахраїв. Надіюсь, що керівники газових служб зрозуміють ситуацію і намагатимуться вдосконалити ідентифікацію справжніх технічних робіт, - пише автор допису.

Нагадаємо, що 20 листопада прийшов лист центрального органу виконавчої влади із забезпечення якості освіти про повне зупинення експлуатації Киданівського НВК.


Читати "Моя Київщина" у Telegram