#

У Богуславі тимчасово закрили екологічно небезпечне підприємство (ФОТО)

27.07.2020 18:48
У Богуславі тимчасово закрили екологічно небезпечне підприємство (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Екологічно небезпечне богуславське підприємство "Темп-3000" тимчасово призупинило свою діяльність відповідно до вимог органів місцевого самоврядування

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Віталі Костюка у Facebook.

Нагадаємо, що це підприємство задля уникнення відповідних перевірок з початку року змінило назву із НВП "ТЕМП 3000" на ТОВ "Глобал Спецтекс",  однак це не вирішило проблеми забруднення навколишнього середовища шкідливими речовинами.

Відтак, учора, 26 липня, на цьому підприємстві трапилося загорання сажі в трубі, що негативно вплинуло на екологію району. Відповідно до цього, виконавчий комітет Богуславської міської ради подав звернення до засновника ТОВ "Темп-3000" Юрія Євтушенка із вимогою призупини роботу заводу до вирішення усіх проблем.

Громада Богуславського району вимагає встановлення на підприємстві усіх необхідних санітарно-захисних меж та надання усіх необхідних дозвільних документів на діяльність.

Нагадаємо, що майже всі представники ВО "Батьківщина" від Богуславського району покинули фракцію через зміну ідеологічних поглядів лідера партії Юлії Тимошенко.



Читати "Моя Київщина" у Facebook