#

У Богуславі хочуть провести інвентаризацію земель комунальної власності

18.02.2022 11:00
У Богуславі хочуть провести інвентаризацію земель комунальної власності
Фото з місця події

У середу, 16 лютого, члени комісії з питань земельних відносин, архітектури,  містобудування та агропромислового розвитку Богуславської міськради розглянули питання проведення інвентаризації земель комунальної власності

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Богуславської міської ради.

Депутати пропонують на чотири місяці призупинити виділення жителям громади земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та індивідуального садівництва.

На минулому засіданні земельної комісії зафіксували випадок виділення земельної ділянки на підставну особу, тому зараз народні обранці хочуть провести інвентаризацію земель комунальної власності. Так депутати планують визначити, скільки землі знаходиться в приватних руках та в комунальній власності.

Однак звернення про таку процедуру підтримали лише 16 депутатів. Є народні обранці, які вважають таке рішення неправомірним.

Нагадаємо, що у місті Богуслав за ініціативи політичної партії "Наш край" пройшов  хокейний турнір серед аматорів, приурочений до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану.

Читати "Моя Київщина" у Telegram