#

У Богуславському районі чоловіка за п’янство за кермом мали посадити на 5 років

27.09.2019 06:37
У Богуславському районі чоловіка за п’янство за кермом мали посадити на 5 років
Фото з мережі Інтернет

Житель Богуславщини сів за кермо у нетверезому стані та поблизу села Шупики не впорався із керування і в’їхав у зупинку, пасажир, що був у його авто, отримав серйозні тілесні ушкодження

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку прокуратури Київської області у Facebook.

У суді доведено вину громадянина у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження).

Чоловіку за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння суд призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі із позбавленням права керування всіма видами транспортних засобів на 3 роки.

Проте на підставі ст. 75 КК України громадянина було звільнено від відбування покарання з іспитовим строком 3 роки. Але оплатити лікування потерпілому на суму 26 790 грн все ж доведеться.

Нагадаємо, що 26 вересня у Броварах п’яний працівник поліції охорони на смерть збив жінку, яка стояла на зупинці громадського транспорту.  

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: