#

У Бориспільському районі голова сільської ради збив журналістів (ВІДЕО)

14.11.2019 10:41
У Бориспільському районі голова сільської ради збив журналістів (ВІДЕО)
Фото з місця події

У селі Дударків Бориспільського району Микола Гуральник замість того, щоб відповісти на запитання журналістів, сів за кермо автомобіля та збив їх

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "znaj.ua".

Журналістів цікавило питання корпції, але чиновник був явно не в дусі спілкуватися з журналістами. Не довго думаючи, він сів за кермо свого авто і натиснув на педаль газу. Журналісти раптово опинилися спочатку на капоті джипа, а потім – на сусідній вулиці.

Пригальмувати "шановний" Гуральник вирішив тільки тоді, коли один з представників ЗМІ, перебуваючи на капоті джипа, розбив йому лобове скло.

Один з постраждалих журналістів, Артем Квашин, розповів, що з проханням про інтерв'ю з чиновником в сільраду звернулися заздалегідь, але знімальній групі відмовили. Тоді вони вирішили приїхати до нього на прийом.

За словами Квашина, опинившись на капоті, він думав, що Гуральник скоро загальмує, але той тільки набирав швидкість. Так він проїхав з сотню метрів, поки не вдарив по склу і воно не розбилося.

Дії голови сільради розслідують правоохоронці.

Також нагадаємо, що до Вишневого приїжджали журналісти одного з центральних каналів, вони захотіли зробити відеозйомку на даху багатоповерхівки, однак робітник ЖЕКу не дав їм такої можливості.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: