#

У Бориспільській колонії засуджених незаконно притягнули до дисциплінарної відповідальності

22.01.2021 15:30
У Бориспільській колонії засуджених незаконно притягнули до дисциплінарної відповідальності
Фото з мережі Інтернет

Київська обласна прокуратура за результатами перевірки в державній установі "Бориспільська виправна колонія" виявила грубі порушення прав осіб, що відбувають покарання 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу прокуратури Київської області.

Так, трьох засуджених притягнуто до дисциплінарної відповідальності, у вигляді поміщення в дисциплінарний ізолятор, за виявлення їх у стані алкогольного сп’яніння. При цьому, засідання дисциплінарної комісії відбувалось за відсутності вказаних осіб, без дотримання процедури дисциплінарного провадження, матеріали якого складені поверхово.

За втручання обласної прокуратури засуджених звільнили з дисциплінарного ізолятора установи, а начальнику колонії винесли вказівку з вимогою поновити права вказаних осіб, що відбувають покарання, скасувати незаконно застосовані до них стягнення та вирішити питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності працівників колонії, з вини яких допущені ці порушення.

Робота на вказаному напрямі триває.

Також нагадаємо, що до правоохоронців зателефонував житель та повідомив, що в місті Бориспіль  автомобіль марки Nissan має дивну траєкторію руху.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: