#

У Борисполі 16-річний юнак під наркотиками зґвалтував та задушив власну матір

13.06.2018 05:35
У Борисполі 16-річний юнак під наркотиками зґвалтував та задушив власну матір
Вчора, 12 червня, прокуратура повідомила, що хлопця, який, будучи під дією наркотиків та алкоголю зґвалтував та задушив рідну матір, засуджено до 14 років позбавлення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Установлено, в серпні 2015 року 16-річний хлопець, перебуваючи у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння за місцем свого проживання в м. Бориспіль, де також знаходилась його мати, вирішив задовольнити свою статеву пристрасть.

Так, нелюд-син схопив  руками матір за шию та повалив на ліжко. Після чого, зав'язав на шиї жінки шнурок та долаючи опір вступив з нею у статеві зносини неприроднім способом. В результаті удушення потерпіла померла.

Злочинця затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 153 (задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, що спричинило особливо тяжкі наслідки) та п. 10 ч. 2 ст. 115 (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині поєднане із насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом) КК України.

Завдяки якісному підтриманню державного обвинувачення  Бориспільською місцевою прокуратурою обвинуваченого визнано винним та засуджено до 14 років позбавлення волі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: