#

У Борисполі чоловік розпалив багаття посеред власної квартири

08.04.2019 11:58
У Борисполі чоловік розпалив багаття посеред власної квартири
Фото з мережі Інтернет

Жителі будинку, у якому проживає психічно хворий, вимагають відправити чоловіка на примусове лікування

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Погляд".

Мешканці будинку №2, що по вулиці Нова, звернулися до мера з проханням протидіяти Мусіяці Григорію, який неодноразово обливав під’їзд фарбою, підпалював тамбурні двері, а нещодавно розпалив багаття посеред власної квартири. Тоді люди викликали пожежників, швидку та поліцію, проте порушник порядку забарикадувався у квартирі. А коли пожежники вибили двері, він кинувся на правоохоронців із ножем. Цікаво, що після цього пожежники написали в рапорті для звіту, що це був хибний виклик.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"У нас люди бояться заходити в під’їзд, бо чоловік бігає із молотками та ножами за людьми. Ми написали близько 10 заяв до поліції, але реакції нуль. Зверталися до депутата округу, Калини Віктора Олександровича, але він лише пообіціяв допомогти і на цьому все закінчилося", – розповідають жителі будинку.

Мусіяка Григорій є учасником війни, інвалідом 2 групи. Також має й державні нагороди. На психіатричному обліку не стоїть, але психічний стан чоловіка після втрати дружини та сина дуже погіршився.

Відтак, наразі планується комісійне обстеження в складі депутатів, представників лікарні, а після рішення суду відправлення на примусове лікування.

Нагадаємо, що в Іванкові чоловіка, який нападав на жінок з пістолетом, відправили на лікування.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: