#

У Борисполі чоловік порушував громадський порядок та пропонував патрульним хабар

28.08.2023 15:30
У Борисполі чоловік порушував громадський порядок та пропонував патрульним хабар
Фото з мережі інтернет

Патрульні Борисполя винесли постанову на чоловіка, який порушував громадський порядок та запропонував їм неправомірну вигоду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис патрульної поліції Борисполя.

Під час патрулювання вулиці Голубівка інспектори помітили громадянина, який перебував у громадському місці п'яним. Охоронці порядку повідомили йому, що за таке правопорушення на нього будуть складені адміністративні матеріали за ст. 178 (Поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль) КУпАП.

Чоловік вирішив уникнути відповідальності, запропонувавши поліцейським гроші. І, хоча вони попереджали чоловіка про кримінальну відповідальність, останній наполягав на своєму та поклав гроші на переднє пасажирське сидіння службового автомобіля.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин. На правопорушника інспектори винесли постанову за ч. 2 ст. 178 (Поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль, повторно протягом року) КУпАП.

Нагадаємо, що у Борисполі спинили водія, який керував авто з ознаками наркотичного сп‘яніння та ще й мав із собою речовину, схожу на наркотичну.

Читати "Моя Київщина" у Facebook