#

У Борисполі дівчина розгулювала по місту з наркотиками (ФОТО)

06.04.2021 11:51
У Борисполі дівчина розгулювала по місту з наркотиками (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 5 квітня, бориспільські патрульні затримали молодика "під кайфом" та дівчину з наркотиками у кишені

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що на початку 17-ої години в аеропорту "Бориспіль", поблизу терміналу "D", патрульні зупинили авто Dacia Sandero за порушення ПДР. Чоловік здійснив невимушену зупинку на місці дії знаку "Зупинку заборонено".

37-річний керманич мав ознаки наркотичного сп'яніння, під час поверхневої перевірки поліцейські виявили ще вісім таблеток, ймовірно, наркотичної дії.

Другий випадок стався на початку 20-ої години в центрі міста Бориспіль. Охоронці порядку виявили у 27-річної дівчини дві таблетки, ймовірно, наркотичної речовини.

Щоб відправити на експертизу речовини та встановити всі обставини справи, патрульні викликали слідчо-оперативні групи на місця кожної із пригод. Водій-порушник ще й отримав протокол за ч. 1 ст. 130 (Відмова від огляду на стан сп'яніння) та постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП.

Нагадаємо, що у Борисполі поліцейські зупинили водія за перевищення швидкості, а виявили у правопорушника ознаки наркотичного сп'яніння та заборонені речовини.


Читати "Моя Київщина" у Facebook